Firar Dizisi 6 Bölüm Özeti 21 Ekim

Aziz Ağa, cezaevindeki Nadir'e mesajını göndermiştir. Nadir ya kendi canına kıyacaktır ya da Bahar ile Memed ölecektir. Cezaevinde eli kolu bağlı oğlu ve Bahar için bir şey yapamayan Nadir, hayata küsmüştür. Gazi bütün ayarlamaları yapar ve Nadir'i cezaevinden kaçırır. Şimdi sıra Bahar ve Memed'i kurtarmaya gelmiştir. Nadir onları kaçırırken Aziz Ağa, hayatı pahasına buna engel olmaya çalışır. Ancak her şey tersine döner. Aziz Ağa, Nadir'in kurşunlarına hedef olur
Bu arada Nadir için yeniden firar zamanı gelmiştir Bu saatten sonra Mardin'de artık duramaz. İzlerini kaybettirecekleri bir yere gitmelidirler. Mardin'den çok uzağa İstanbul'a kaçarlar. Nadir'in asıl firarı şimdi başlar.

İstanbul'a gelen sadece Nadir değildir. Mardin'de hastanede yaşam mücadelesi veren Aziz Ağa tedavisi için İstanbul'a getirilir. Bahtiyanlar için şimdilik Aziz Ağa'yı hayata döndürme çabası içindedirler. Civan amcasından sonra babasının hayatına kasteden Nadir'i yakalamak için daha da hırslanmıştır. Öte yandan berdelle Aziz Ağa ile evlenen Asude de İstanbul'un yolunu tutmuştur. Ama hastanede Mahur Hanım ile karşılaşmaları hiç de iyi olmayacaktır.

Gönül ise her şeyden hatta kendinden bihaberdir. Yaptıklarından ve başına gelenlerden bin pişman, sadece oğlunun hasretini çekmektedir. Ancak Gönül için de her şey yeni başlıyordur. Bambaşka bir hayatın, bambaşka insanların içinde bulur kendini. Bir geneleve satıldığının farkına sonradan varacaktır.

2 yorum: